Onze obers stellen uw gasten bij ontvangst direct op hun gemak.

En dan de verrassing:
Zij blijken ook nog eens fantastische zangers, want eenmaal binnen verzorgen zij live achtergrondmuziek. Midden in het publiek, afwisselende zang, entertainende bediening en tot slot een swingend feest!

Maar vergist u zich niet; ook voor uw candlelight diner, tuinfeest, bedrijfsevenement of bruiloft zijn de zingende obers de perfecte aanvulling.

Dankzij Tessa verlopen onze repetities altijd vlot en gestructureerd. Al doen de andere obers er alles aan om het haar moeilijk te maken. Vanwege haar efficiëntie laten we de contacten met de keuken of feestlocatie graag aan haar over. Als dans- en stemtherapeut weet ze iedereen te raken
Tessa stort zich altijd meteen vol energie in een optreden. En valt daarna in onze bus als een blok in slaap.
Sweet dreams, Tessa!

Marcel is onze gangmaker. Met hem is het altijd lachen. Van Nederlandse meezingers, tot evergreens; hij doet ze allemaal! Als oprichter van Theaterobers is Marcel CEO, financieel directeur, planner, receptionist, telefonist, cateraar, toiletjuffrouw, etc, etc…
Marcel is de man van vele diploma’s, ook die van tekstgoochelaar hangt boven zijn bed!

Bertina is ons tekstwonder. Zij kent alles uit haar hoofd; zelfs ònze teksten en partijen! Bertina raast als een wervelwind door de zaal. U wilt niet weten hoeveel kilometers ze op een avond maakt! Als dirigent van verschillende koren heeft ze de touwtjes strak in handen, zo ook bij ons.
Denkt ze.

Henk is onze galante zanger die tijdens optredens vrouwenharten doet smelten. Voor al onze ict- en website vragen kunnen we bij hem terecht. Henk volgt al jaren zanglessen bij Jimmy Hutchinson en wordt veelgevraagd voor musicalproducties. Maar u kunt hem ook tegenkomen als vuurspuwende steltloper of een ander typetje.
Typisch Henk.

Siebrig is het kleine olijke middelpunt die bij de zingende obers de hoogste noten zingt. Na haar conservatoriumopleiding zang en schoolmuziek is ze aan de slag gegaan als zang- en muziekdocent. Een echte muzikale duizendpoot. Ausserdem ist sie die treue Stütze für unsere Deutsche Gäste.

Danke Siebrig!

Pim is onze stoere rots die ons lekker jong houdt. Van straatschoffie in de musical Oliver! heeft hij het geschopt tot afgestudeerd Ondernemend Artiest. Wij vinden een avond niet compleet als hij “No woman, no cry” niet heeft gezongen.
Hij loopt met de volste dienbladen en de meeste borden en verdedigt ook nog eens ons land!

Nee, onze temperamentvolle technicus is niet Spaans; hij is een volbloed Catalaan! Dankzij hem en zijn Catalaanse TomTom komen we dan ook altijd weer heelhuids op onze bestemming. Hij is de baas over onze microfoons en heel soms zingt hij zelfs een liedje mee!